miercuri, 2 aprilie 2008

....de incalzire!

Este prima data cand particip la Olimpiadele Comunicarii, dar I feel special. De ce? Pentru ca sunt cea mai mik din echipa..si asta la propriu si singura “comercianta” …de bauturi spirtoase(parol ..onoarea mea si trei chile de mastica prima). Acum lasandu-l pe nenea Iancu la o parte, eu iau in serios competitia. Bine, fara cafea si ciocolata, nu de alta ,dar eu nu servesc astfel de produse(iar asta nu ma impiedica sa stau treaza toata noaptea). Ma rezum doar la a cauta idei despre Politia romana..pardon..fie Romana. Park asa mai merge. Poate in felul asta vor capata si ei ceva fani in randul opiniei publice. Intre timp noi cautam idei..si cautam…si eu continui sa-mi imaginez afisul din autobuzul orasului meu natal cu “atentie la hotii de buzunar”, in timp ce in fata mea o batranik ramanea fara pensie. Ei! Asta e …vorba lui Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul(as mai aduaga eu ca politia ne vegheaza ca noi sa traim bine)! (Anca)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am ras cand am citit articolul! tare stilu'...Parol!!!...Sa vedem cum promovezi politia, neicushorule!

Anciu spunea...

da...suna tare ideea da hai sa fim realisti politia cam greu s-o promovezi. Orice argument ai gasi cred k instant toata lumea ti-ar putea gasi un contraargument mult mai puternic...Dar numai conteaza ar fi fost prea banal daca nu era cineva care incerca imposibilu.Cat despre restul articolului mi s-a parut foarte tare, se vede k ai talent,dar se putea si mai bine, stii qum e...!Astept articole si mai tari, sper sa reusim sa vedem ceva mai competitiv data viitoare;)

Anonim spunea...

tare articolul...parca ar fi al unui viitor profesionist,stilu e lejer ,fara greutate in expimare ,iar cuvintele par a veni de la sine...pacat ca problemele cu politia nu se rezolva de la sine...