miercuri, 2 aprilie 2008

fara titlu…

Hmm…. Iata-ma si pe mine pe blog. Ce pot sa zic... un pic cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata. Primii pasi. Cum sunt o “fosta” blonda care a suferit un “rebranding” de curand, am navigat pe internet (ca-n bancul cu blonde...udand tastatura!!!) si am inspectat blogurile “adversarilor” nostri. Ce am gasit? Ei, bine... cum zicea un prof de-al meu de comunicare: “Generatia voastra se indreapta spre alte meleaguri, a luat cu totul o alta intorsatura”... avea dreptate omul. Mai nou, “coacem” idei, visam, cream pana si in somn, vorbim in imagini. Tare, nu?!

3 comentarii:

dsv spunea...

Vezi gramtica/vocabular. Si apoi vezi cum e si ce e la comunicare. Mi se pare ca scrii cu TZ si imi pare ca nu esti in masura sa iti dai cu parerea despre ce si cum coc alte echie.

4 AM spunea...

Dupa prima propozitie nu ar fi trebuit sa pui punct din moment ce ai inceput cu "si" in a 2-a. "echie" e de fapt "echipe".
Multumim pentru observatii.

4 AM spunea...

Of, mai "gramticule"(cam asa ar iesi dupa tine acest cuvant)! Tu, expert in gramatica, nu ai sesizat nuanta din propozitie? "Generatia care se indreapta spre alte meleaguri" inseamna ca noi suntem diferiti de ce a fost pana acum in tarisoara asta(cu tot cu tz si sh).Era un comentariu constructiv, pozitiv chiar!Opss, cam asta era! Te simti cumva altfel???