luni, 7 aprilie 2008

La preselectii...

6.30 A.M : trrr...suna ceasul. Ma trezesc,destul de greu... Azi e ziua mult asteptata :P, ziua preselectiilor de la OC si noi suntem primii. O zi ce in cateva cuvinte s-ar descrie cam asa: intarzieri,agitatie,emotii...linistea de dupa furtuna.
Am pornit spre Piata Presei Libere..unde m-am intalnit cu alte 3 fete din echipa.A 5-a anunta ca intarzie.Am intrat si in cladirea in care urma sa se desfasoare preselectia; tot in numar de 4. A 5-a era inca prinsa in trafic..si destul de departe.Si noi toate eram prinse de panica. Timpul trecea,ea nu mai ajungea. Trebuia sa intram la 10.00, altfel eram descalificate.Intr-un tarziu la 10 fara 5, dupa multe telefoane si sfaturi despre cum sa ajunga mai repede,a ajuns si a 5-a colega; rosie toata,saraca de ea.
Acum urma sa intram.Am uitat tot,cred ca o sa ma balbai :(

Am intrat in sala cu campania noastra scrisa pe tricouri cu marker-ul.O sa vedeti si pozele :)
In loc de fete acre pe care se presupune sa le aiba un juriu, am gasit fete zambitoare si oameni deschisi care ne-au facut sa ne simtim in largul nostru de cum am intrat. Le-au placut modul nostru de prezentare, ne-au zis,in gluma,ca noi suntem ppt-urile. Si foarte important, nu ne-au lasat sa vorbim si atat,s-au implicat si ei, ne-au spus unde am gresit,ce am facut bine; chiar ne-au povestit si ei cate ceva si i-am si facut sa zambeasca :P Cred ca e de bine. Ne-am sustinut ideile, si juriul a parut cat de cat multumit de ele.

Cand am iesit din sala, membrii celorlalte echipe se uitau toti la noi, de parca am fi coborat dintr-un OZN. Noi eram foarte zambitoare, energice si multumite. Am trecut si peste asta..
Am plecat optimiste,continuand sa discutam despre cum a fost,ce ne-a placut... si am tot vorbiiiiit... cat e ziua de lunga! Ne simteam entuziasmate si foarteee linistite. Se oprise si ploaia si soarele incepuse sa iasa de dupa nori. In ton cu starea noastra de spirit. A iesit bine pana la urma!

Acum asteptam cu nerabdare acel mail...
Insa orice va fi, nu regret ca am participat. A fost o experienta foarte interesanta si placuta! Iar noi chiar am fost o echipa :) Bravo fetelor!!! (Mary)

Un comentariu:

nickdaniel spunea...

Imi pare rau ca nici voi nu ati reusit sa mergeti mai departe. Erati una dintre echipele care au iesit in evidenta, o echipa draguta si din cate am vazut destul de creativa. Dar nu e nimic poate ne vedem si la anul...In fond Nu'i bai!!!