vineri, 4 aprilie 2008

Probleme, Gogule?

Dau cu sifo,tare rau… iar pt cine nu stie, sifo este acea piesa de mobilier pe care eu o folosesc ocazional ca arma impotriva rau-voitorilor sau pur si simplu atunci cand nu-mi convine ceva! De unde atatea tunete si fulgere? Pai sa “ma” explic! Eu , daca mai aud cuvantul summit in urmatoarele zile, ma mut in Groenlanda. E deja prea mult! La televizor, in presa, pe strada , in mall numai de asta aud. Mai mult, pana si taximetristul care m-a “transportat” la domiciliu acum vreo 3 seri m-a intrebat cum de mai sunt in Bucuresti. Curioasa din fire(prost obicei mai am), am intrebat de ce? Raspuns: e summit NATO. Serios?? Si ce? Vin teroristii intr-o farfurie zburatoare si dau “delete” la tot ce misca??
O mare desfasurare de forte, multe declaratii , planuri, un NATO si mai mare- “io” cam asta am inteles. Chiar m-as muta in Groenlanda , iar cu banii utilizati pt cele 467 de masini Mercedes si Ford inchiriate pt colonale oficiale de catre MAE, cu milionu’ de euro cheltuit pe mesele de protocol si restul sumei necesar organizarii celei mai mari editii ale summitului NATO(damn,si mi-am promis ca ca nu mai folosesc cuvantul) m-as apuca de acte caritabile. Acum stiu si eu unde e politia! Atunci, probleme Gogule?? Tara arde si baba se piaptana, scumpa Romanie si dragi concetateni! Pa pa! Ma duc sa-mi fac bagajele…(still Anca)

2 comentarii:

Grim Boy spunea...

Salutare! Imi place de voi, sunteti f volubili. De fapt vreau doar sa va anunt ca Grim Team are blog: http://grimteam.wordpress.com/ ... altceva... multa bafta!

4 AM spunea...

Multumim pentru comentariu!
Echipa 4am va ureaza si voua multa bafta si sa ne vedem cu bine in finala.;)